غذای مرغ یک منبع پروتئین همه کاره و سرشار از مواد مغذی مانند سلنیوم، فسفر و نیاسین (ویتامین B3) است، با این حال، هر قسمت از بدن این غذا، ویژگیهای متفاوتی دارد.
۸۵ گرم سینه مرغ پخته شده بدون پوست حاوی:
یک وعده ۸۵ گرمی ران مرغ بدون پوست حاوی:
با خوردن مرغ تمام آمینو اسیدهای ضروری اغذیه که برای ساختن پروتئینهای مهم به آن نیاز داریم، دریافت میکنیم. پروتئینها از جمله تولید هورمونها و سلولهای ایمنی و تقویت رشد ماهیچهها، طیف گستردهای از عملکردهای ضروری را روی بدن ما دارند.
پروتئین حاوی ۲۰ اسید آمینه است، بدن به طور طبیعی ۱۱ مورد از این موارد را تولید میکند، ۹ مورد دیگر نیاز به مصرف دارند (به همین دلیل به آنها “ضروری” میگویند)، مرغ تعادل کاملی از تمام ۹ اسید آمینه ضروری را دارد.
بزرگسالان باید بین ۴۶ تا ۵۶ گرم یا بین ۱۰ تا ۳۵ درصد از کل کالری مصرفی خود را به پروتئین اختصاص دهند، میزان توصیه شده رژیم غذایی بین المللی برای پروتئین بطورکلی ۰.۸ گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است.
اگر رژیم غذایی شما پروفایل پروتئینی متنوعی نداشته باشد، برخی از مواد مغذی کلیدی از جمله چربی های ضروری مانند امگا ۳ را از دست میدهید، خوردن روزانه مرغ به عنوان تنها منبع پروتئینی شما میتواند منجر به کمبود مواد مغذی شود. منبع سالم چربی را به همراه مرغ خود بگنجانید، مانند پختن آن در روغن زیتون یا همراه کردن آن با سالاد آووکادو تا اطمینان حاصل شود که مقدار مناسبی از چربیهای سالم را در رژیم غذایی خود دریافت میکنید.
با خورد روزانه مرغ، ممکن است مواد مغذی کلیدی را از دست بدهید، سایر منابع پروتئین، اعم از حیوانی و گیاهی، تعداد بیشماری از مواد مغذی دیگر را در رژیم غذایی فراهم میکنند، به همین دلیل مهم است که برنامه غذایی متنوعی داشته باشید. منابع حیوانی مانند: ماهی قزل آلا، میگو، گوشت گاو تغذیه شده با علف، ماست و تخم مرغ و منابع پروتئین گیاهی: آجیل، دانه ها و حبوبات هستند.